3 Gode råd til når du skal leje en bil

3 Gode råd til når du skal leje en bil

Vi har i samspillet med leasingoffer udarbejdet 3 gode råd til, hvis du skal leje en bil på Tenerife. Der kan nemlig være en del penge, at spare og der kan opstå mange problemer ved, at leje en bil i udlandet.

  1. Lej bilen hjemmefra og spar penge!

Hvis du allerede hjemmefra er sikker på du skal have en bil til din ferie, hvorfor så ikke leje den hjemme fra, der er nemlig besparelser på helt op til 30 procent på prisen!

Priserne på billeje på Tenerife er temmelig billige og ligger mellem 100-300 kr. om dagen alt afhængig af, hvilke bil du ønsker.

Der er store besparelse ved, at bestille bilen hjemmefra, du kan bruge billeje søgemaskinen rentalcars.com , der sammenligner mellem alle de store biludlejnings firmaer.

  1. Køb “full insurance coverage” når du lejer en bil

Når du skal leje en bil, har du nogle valgmuligheder om, hvordan bilen skal forsikres. Dette er meget individuelt, hvordan folk ønsker dette.

Vi anbefaler du tilkøbe det der hedder ”full insurance coverage” hvilket er den største forsikring der dækker ALT på bilen undtaget nøglen. Så er du fuld dækket, så du er sikker på ikke, at skulle betale en masse penge, hvis uheldet skulle være ude.

Hvis i er mere end to chauffører er det vigtigt, at begge chauffører er skrevet på billeje kontrakten, så i er dækket, ved begge chaufførerne. En ekstra chauffør koster normalt omkring 20-40 kr.

Husk altid at gennemgå forsikrings papirerne grundigt, så i er sikre hvis der skulle komme en overensstemmelse om billejen.

  1. Lej en bil med mere motorkraft

Tenerife er en vulkan ø og der er derfor fyldt med bjerge, hvilket vil sige du kan møde nogle høje stigninger.

Vi anbefaler derfor i som et minimum har en bil med en 1.2 motor, og gerne større.

Hvis man har lejer en bil med en lille motor, kan man hurtigt komme i nogle ubehagelig situation, hvor bilen har svært ved, at trække op af bakker.

 Denne artikel er udarbejdet sammen med Leasingoffer

Artiklen er i sammenspil med Leasingoffer, der forbinder kontakten imellem leasingselskaber og leasingtager. Leasingoffer er en online leasingportal, hvor du kan finde leasingaftaler på privatleasing, erhvervsleasing, splitleasing, flexleasing og releasing.