Cykelrejse på Tenerife

Cykelrejse til Tenerife

Tenerife er især populært, fordi de har et fantastisk klima der gør, at der er varmt året rundt, og i forhold til andre populære rejse destinationer, varmt om vinteren.

Der er mange cykelryttere der vælger, at tage til Tenerife for, at cykel op og ned af de mange bjerge. En rute der er især populær imellem cykelryttere, er turen op over vulkanen Teide. Denne tur tager typisk et par timer, og man skal huske god påklædning, da der er koldt oppe i toppen af vulkanen, og man kan risikere, at der ligger is deroppe. Hvis man skal cykel en længere tur rundt om øen, kan det anbefales, at leje en bil der kører bagefter, og have en cykelholder med der kan monteres. Vi anbefaler Thule G2, da den er let og man nemt kan have den med i flyveren, da den ikke fylder meget.

Forslag til en god cykeltur

Start din cykeltur med, at få English breakfast i Costa Adeje ved vandet. Efterfølgende hopper i på cyklerne og tager turen over vulkanen, når i kommer til tops, er der en cafe, hvor du kan nyde en kop kaffe eller en kold øl. Efter det hopper i på cyklerne, og kører ned af bjerget til byen Santa Cruz, hvor i cykler ned til havnepromenaden for, at få et godt måltid mad. På havnepromenaden, findes der en restaurants der hedder Cafe de Paris, som laver en udsøgt omgang mad, samt af nogle flotte omgivelser. Når i har nydt Santa Cruz kan i enten kører langs vandet, eller tage turen over vulkanen igen. Turen over Vulkanen kan godt være meget hård i starten da det går meget op ad, men når du har nået toppen, er der kun tilbage, at kører ned af bjerget, hvilket går forholdsvis hurtigt og nemt.