AirBnB eller Hotel på Tenerife

På turen til Tenerife har du mulighed for enten at vælge et hotel eller en lejlighed med AirBnB, når først du kommer til øen.

Hvad der er rigtigt afhænger både af budget og behov.

Vi kigger her i artiklen lidt nærmere på dine muligheder.

3 stjerner fra 450 kroner per nat

Hvis du besøger Tenerife udenfor højsæsonen – det vil sige udenfor den danske industrisommerferie i især juli – har du mulighed for at få et udmærket hotel fra omkring 450 kroner per nat.

Hvis du per skrivende stund bestiller til november 2016, har du mulighed for at få det 3-stjernede Barcelo Santa Cruz Contemporaneo til 450 kroner per nat. Her har du under en kilometer til centrum, gratis morgenmad og WiFi og pool direkte i hotellet.

De 4-stjernede hoteller koster fra cirka 5-600 kroner per nat og opefter.

Tenerife har som populær destination naturligvis også 5-stjernede hoteller, du kan vælge.

Et 5-stjernet hotel skal du regne med at lægge fra 1.000 kroner om dagen for og op. De bedste af hotellerne – der til gengæld også er luksuriøse – står dig nemt i et par tusinde kroner per nat.

Her får du egen suite, bungalow eller det, der minder om det.

Tenerife generelt har et stort udbud af hoteller. Hvis du er ude i god tid, har du derfor også god mulighed for at få en lav pris per overnatning. Prisen stiger, når der kun er et par uger til du ankommer og er laves fra cirka 4 uger før afrejse. Du kan bl.a. søge efter med dette link.

AirBnB

Måske er du ikke til et traditionelt hotel?

Lokale beboere – og udenlandske investorer – giver med platformen AirBnB mulighed for, du kan leje din egen lejlighed på Tenerife i stedet.

Der er flere fordele ved dette:

  • Det er dit eget sted og du føler dig mere ”hjemme” end med et hotel
  • Ofte kan du få lidt tips og råd til gode steder af de lokale værter
  • Og du kan spare penge i forhold til de dyrere hoteller, men stadig få god plads i egen lejlighed

Hvis du rejser på budget, så kan du finde et værelse på AirBnB fra 150 kroner.

Din egen lejlighed starter fra 300 kroner per nat. Du kan få vilde lejligheder lige ned til vandet fra 600 kroner. Når du lejer en lejlighed er du dækket af AirBnBs forsikring,

Når du opretter din konto med AirBnB har du mulighed for at verificere dig selv med et kort telefonopkald. Gør dette. Upload også et billede og lav en ordentlig beskrivelse af dig selv. Dette bidrager til at øge chancen for, du også får lov til at booke den lejlighed, du ønsker.

God rejse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *