Oplev naturen på Tenerife med en campingtur

Tenerife er mere end bare strande og badeferie. Øen er en vulkanø, hvilket gør, at der er de mest fantastiske bjerge i på øen. Hvis du hellere vil opleve de storslåede bjerge og den flotte natur, så er der ingen bedre måde at gøre det på end at tage på camping på Tenerife.

For at du får den bedst mulige tur, så har vi her samlet alt den viden om camping på Tenerife, som du skal bruge for at få den bedst mulige campingtur.

 

Hvilke steder må du campere?

Du må ikke overnatte på øens strande, skove og andre steder, som ikke er et campingområde. Du skal derfor sikre dig, at du slår dit telt op på en godkendt campingplads. Campingpladserne er heldigvis placeret godt, så du kan komme ud at opleve de flotte bjergområder.

 

Hvilket campingområde skal du vælge?

Der er 13 forskellige områder, som du må slå dit telt op og overnatte. Et af de bedste steder at overnatte er San José de los Llanos, som er en lille bjergby. Byen ligger i 1.100 meters højde, og er det perfekte sted at campere hvis du både vil bo stille og med mulighed for at komme ud på nogle fantastiske bjergture. Camping området har et areal på 13.000 meter og er placeret syd for byen.

 

Hvad skal du opleve om dagen?

Der er massere af muligheder for at bruge dine dage på at opleve en masse spændende ting. Hvis du vælger at bo på San José de los Llanos, så bor du godt centralt med mulighed for mange gode ture. Byen ligger ved nogle af de flotteste bjerge, og samtidig har du mulighed for både at køre til stranden og til Teide nationalpark. Turen til Teide nationalpark er et must, hvis du godt kan lide at vandre i bjergene. Det højeste bjerg på hele Tenerife er placeret i nationalparken.

 

Hvad skal du lave om aftenen?

Tenerife ligger ud fra det nordlige Afrika, hvilket betyder at det bliver mørkt først på aftenen det meste af året.

Om aftenen er et godt at have noget underholdning med, når du ikke længere kan være ude at opleve naturen på øen.

Det gode er at temperaturen om aftenen og natten ligger omkring 20 grader, hvilket gør at man kan være ude længere om aftenen.

En god måde at udnytte de varme aftener er ved at grille udenfor, hvor du kan tage en udendørs bluetooth højtaler med, så i kan spille lidt musik om aftenen.

Det er selvfølgelig altid en god ting at have en god bog eller en anden form for underholdning med, som du kan hygge dig med i teltet om aftenen.

 

Hvilket noget udstyr skal du have med?

Når du skal på campingtur er det selvfølgelig vigtigt at have det rigtige udstyr med. For at gøre det let for dig, så har vi her lavet pakkelisten over hvad du skal have med:

  • Et telt
  • Vandresko, som du har testet sidder godt
  • Et kogeblus
  • Tøj
  • Soveposer, som er komfortable ved 20 grader, og ikke Carinthia soveposer, som er komfortable ved -15 grader.
  • En lommelygte

Der kan være enkelte andre ting der kan være gode at have med, men så længe at du husker de overstående, så er du godt stillet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *