Tid til en ferie?

admin

22 april 2021

Ingen kommentarer

Tid til en ferie?

Er det tid til en ferie? Er arbejdsdagene bare blevet længere og længere og weekenderne kortere og kortere? Så er det måske tid til en afslappende ferie. Skal ferien måske være syd på i år? Strand, sol og brune kroppe, sådan skal en afslappende ferie opleves. Så læs videre og få noget inspiration til din næste ferie.


Oplev Tenerife

Tenerife er en favorit blandt mange tursiter. Med et varmt klima og en beligenhed ud fra Afrikas kyst, så er Tenerife altid fyldt med solskin. Det betyder at om så ens ferie sker om sommeren eller om vinteren, så er der altid masser af stranddage fyldt med solskin der venter på dig. Øen er opdelt i to, syd og nord, hvor syd er mest populært for turister. Hvis man er usikker om hvordan sådan en rejse skal planlægges så prøv skræddersyet rejser.


Tenerifes natur

Tenerife har en meget smuk natur. På klare skyfrie dage kan man endda se øen Gran Caneria, det er lige før det er to ferier i en.  Øen har også en vulkan, der dækker for vinden i sydsiden af øen. Det betyder dejlige stranddage for turisterne. Tenerife er ret stor for en af de Canariske øer at være, så der er masser at natur at opleve. Både flora og fauna skal nok forbavse en, når man besøger øen.


Kulturrejse

Stranddage kan godt blive for meget for en person. Men heldigvis har Tenerife masser af kulturoplevelser for turister så vel som lokale. Den mest eftertragtede begivenhed er jo øens vulkan, der kører busser flere gange om dagen. En anden eftertraget begivenhed i Tenerife er pyramiderne, husk nu at Tenerif ligger lige foran Afrikas kyst, ikke så langt fra Egypten. Pyramiderne er meget populære blandt turister, og er derfor et optimalt besøg for en kulturnørd.


Hvad med de små?

Ja, hvad med de små? De kan jo godt komme til Tenerife, men går der længe før de keder sig? Man sidder måske og tænker at pyramiderne nok kun vil underholde en lille flok børn i et par minutter. Og stranden lyder som en god ide, indtil man finder sand over hele hotelværelset. Heldigvis har Tenerife et fantastisk badeland, meget passende for de små . Med rutjsebaner og surf-faciliter så skal de voksne nok også have det sjovt. Så book din næste ferie til Tenerif, og kom hjem med nogle gode oplevelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *