Los Christianos

Los Cristianos på Tenerife – Populær ferie destination!

 

Los Cristianos er beliggende på Tenerifes sydlige kyst og huser lidt over 20.000 indbyggere. I dag er Los Cristianos et populært feriemål, men sådan har det ikke altid været. I gamle dage var Los Cristianos en lille og hyggelig fiskerby, men byen har gennemgået en stor udvikling, og er i dag et populært mål for turister verdenen over.

 

Strande i Los Cristianos

 

Los Cristianos har to strande, hovedstranden i Los Cristianos hedder Playa De Los Cristianos og strækker sig langs den hyggelige promenade. Denne strand ligger i læ af havnen, og byder på en lang række aktiviteter. Der er rig mulighed for at prøve kræfter med vandsport, volleyball og et hav af legefaciliteter for børn.

 

Den anden strand i Los Cristianos hedder Las Vistas Beach og er lidt mindre end hovedstranden. Denne strand er beliggende på den anden side af havnen, og er en kunstigt konstrueret strand. Ligesom Playa De Los Cristianos, byder Las Vistas Beach også på en lang række af spændende faciliteter.

 

Seværdigheder og udflugter

 

Hvad man får nok af at ligge på stranden og sole sig, eller nyde Los Cristianos hyggelige promenade og små gader, så er der også seværdigheder nok at tage fat i.

 

Siam park

Siam park er et stort vandland som ikke ligger længere end en lille bustur væk. Siam park er en af Europas mest spektakulære vanland, og om kan nemt få en hel dag, eller endda to, til at gå her. Der er noget for alle aldre, lige fra store og vilde vandrutsjebaner til små børnevenlige områder. Afslappende kanaler hvor man bare kan flyde parken rundt på en gummiring, og et stort bølgebassin med kunstig sandstrand og gode spisefaciliteter. Siam park er helt klart et besøg værd.

 

Havnens mange muligheder

Der er også masser af seværdigheder i Los Cristianos som man kan give sig i kast med. Hvis man går en tur på den populære havn i Los Cristianos, vil man opleve et væld af ture man kan tage på, hvad end man vil ud og fiske, ud og dykke, på partycruise eller opleve det spændende liv under havet overflade gennem en glasbund. Så man må sige at Los Cristianos byder på noget for en hver smag og der er rig mulighed for at opleve noget hvis ikke man ønsker at sidde stille på hele ens ferie.