Puerto de la Cruz

Puerto de la Cruz har ægte kanarisk atmosfære

 

Puerto de la Cruz er en af de mest populære byer på Tenerife og er beliggende på den nordlige side af øen. Puerto de la Cruz er en gammel by, med mange gamle bygninger og historier.

 

Hvis du vil oplever ægte kanarisk atmosfære, er denne by perfekt til formålet, mange mener at denne by er den mest charmende på hele Tenerife. Byen har en fiskehavn og et torv kaldet Plaza Charco, hvor der ligger en bred vifte af forskellige butikker og restauranter for en hver smag.

 

Omkring havnen er der brede avenuer, pladser og anlagte områder, for ikke at glemme de imponerende modernistiske arkitekturer. Puerto de la Cruz er perfekt for folk, der søger en ferie med et fantastisk byliv, og rig med mulighed for, at nyde solen.

 

Klimaet i den nordlige del af øen er lidt anderledes end i den sydlige del, i form af der er mere regn.

 

Strande

 

Stranden Playa Jardin er den mest populære strand i byen, stranden er blevet anlagt med hjælp fra den berømte arkitekt César Manrique. Stranden er over en km lang, hvilket giver masser af plads til alle. Sandet på stranden er mørkt og stammer fra vulkanen Pico del Teide.

 

En anden strand der er beliggende i Puerto de la Cruz er Playa Martianez, stranden har ligesom den tidligere nævnte strand mørk vulkansand.

 

Attraktioner og udflugter

 

Loco Parque er en zoo med alle mulige dyr og show, som er perfekt til børnefamilien. Loco Park er beliggende i Puerto de la Cruz, det er derved nemt, at komme til parken. Du har mulighed for, at tage et tog fra torvet Plaza Charco, til parken gratis. Der er show med: spækhugger, delfiner, søløver, parpegøjer og mange andre fantastiske show.

 

Lago Martianez er en imponerende vandpark, til dem der ikke ønsker, at ligge ved deres egen pool, eller ligge på stranden. Vandparken har filtreret vandet fra havet og bruger det til deres faciliteter. Vandparken har 4 normale pools og 3 børnepools.  Der er også bred vifte af restauranter og barer så du kan få noget, at spise imens du nyder vandparken.