Hvad skal du have med på din ferie til Tenerife?

Når du skal på ferie til Tenerife, er det vigtigt at have styr på hvad du skal have med. Det kan være svært at huske alt, og derfor har vi lavet denne pakkeliste i samarbejde med Tiffanytours, så du ikke glemmer noget. På Tenerife er der mange ting at se og opleve, så det er vigtigt at have de rette ting med!


Tøj der passer til vejret i den måned du skal afsted.

Tenerife har et klima der er behageligt året rundt, men temperaturerne kan variere lidt, og i vintermånederne kan der godt være koldt om aftenene. Så pak eventuelt en sweater eller jakke med.

Husk badetøjet! Tenerife er kendt for sine smukke strande, og der er rig mulighed for at tage et afslappende dyp i det varme vand.

Og ellers skal du bare have noget behageligt tøj med du kan gå i om dagen. Tenerife er et afslappende sted, og der er ikke behov for at pakke fine kjoler eller lignende, med mindre du selvfølgelig skal fint ud at spise.


Husk pas og dokumenter

Når du skal rejse til Tenerife, skal du huske at have dit pas med. Og hvis du ikke er EU-borger, skal du huske at have et gyldigt visum.

Derudover skal du indsamle alle nødvendige dokumenter til hotel, fly, billeje, osv. så du ikke står og mangler dem. Heldigvis kan man næsten altid finde ens vigtige dokumenter via ens smartphone, hvis du skulle have glemt nogle dokumenter eller de er blevet væk.


Rejseforsikring er altid vigtigt

Det er altid en god idé at have en rejseforsikring, når man skal på ferie. På Tenerife er der ikke særlig meget, der kan gå galt, men det er altid en god idé at have forsikringen i baghovedet.

En rejseforsikring dækker typisk afbestilling, sygdom, tabt bagage osv., så det er bare med at finde den rigtige forsikring til din Tenerife ferie.

Hvis du skulle blive syg på din rejsedestination, så skal du bruge det blåsygesikring bevis. Husk også at have kopier af dine forsikringspolicer med, så det er nemmere for dig, hvis der skulle opstå problemer under din Tenerife ferie.


Husk at veksle penge og hav et gyldigt hævekort/kreditkort med

Det er altid en god ide at veksle nogle penge hjemmefra, så du har nogle kontanter, hvis dit kort lige pludselig ikke virker, eller hvis en butik eller restaurant ikke tager kort. Tenerife er dog et sted, hvor der ikke er så mange problemer med kortbetaling, men det kan altid ske.

Husk også at tjekke om dit hævekort/kreditkort virker i udlandet, og hvilke gebyrer der er forbundet med at bruge det. Dette kan variere meget fra bank til bank, og det er derfor en god idé at tjekke dette hjemmefra.

Det er altid smart at have flere kort på dig, så du altid har noget at bruge. Det kan være et hævekort fra din egen bank og et kreditkort. Husk også pinkoder/adgangskoder til dine kort, hvis du skulle miste dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *