Sådan finder du billige flybilletter til Tenerife

admin

28 januar 2020

Ingen kommentarer

Artikel er sponsoreret og udarbejdet af hjemmesiden der linkes til.


Sådan finder du billige flybilletter til Tenerife


Trænger du til sol, sommer og afslapning, så er Tenerife den perfekte feriedestination.

Der er meget stor prisforskel på flybilletter, og derfor har vi lavet en guide, til hvordan du får de billigste billetter til fantastiske Tenerife.

Der er flere faktorer der spiller ind på prisen på flybilletter, og i denne artikel vil vi vejlede dig i, hvordan du finder de billigste flybilletter.

Hvis du følger disse tre råd, så vil du med garanti finde nogle billigere flybilletter til din tur til Tenerife.


Nogle dage og tidspunkter er billigere end andre


Der er stor prisforskel på, hvilke tidspunkt på året du ønsker at flyve til Tenerife, specielt perioder hvor skolerne holder fri er væsentlig dyrere end normalt.

Derudover er der også ofte nogle specifikke dage, der er billigere afgange til Tenerife.

Så hvis du vil havde de billigste flybilletter, så bør du undgå skolernes ferie, og så skal du være fleksibel, med hvilke dage du kan flyve.

Desværre er de billige afgange ofte meget tidlig morgen eller sent aften, men hvis dette ikke betyder noget for dig, så kan du spare mange penge på flybilletter.


Tjek flybilletter fra forskellige lufthavne


Der kan være mange penge at spare ved at være fleksibel på, hvilke lufthavne du flyver fra, når du skal til Tenerife.

I Danmark findes der hovedsageligt tre lufthavne der flyver til Tenerife, hvilke er Aalborg, Billund og Kastrup lufthavn.

Priserne på flybilletter fra de forskellige lufthavne kan variere meget, og i nogle tilfælde kan du finde væsentlig billigere flybilletter, fra en anden lufthavn i Danmark end den du normalt rejser fra.

Danmark er heldigvis et lille land, så afstanden mellem de forskellige lufthavne er ikke en stor hindring for mange, hvis prisen på flybilletterne er væsentlig bedre.


Brug en søgemaskine til at finde flybilletter


Der findes en del forskellige søgemaskiner der kan finde billige flybilletter, og typisk er der mange penge at spare ved at bruge disse søgemaskiner.

Disse søgemaskiner finder flybilletter fra forskellige flyselskaber og sammenligner pris, rejselængde, osv. med hinanden, og på den måde finder disse søgemaskiner den bedste og billigste flybillet.

De fleste søgemaskiner har nogle smarte funktioner, der kan hjælpe med at finde de billigste flybilletter såsom: fleksible datoer, fleksibel afrejselufthavn, mv.

Vi anbefaler du bruger Rejsepriser.dk til at finde de bedste og billigste flybilletter til din tur til Tenerife.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *