To parker du skal besøge hvis er med familien på Tenerife

admin

08 januar 2020

Ingen kommentarer

To parker du skal besøge hvis er med familien på Tenerife


Tenerife er den største af de kanariske øer, og flere tusinde rejser på familieferie til denne fantastiske ø midt i Atlanterhavet hver år.


Den solrige ø byder på oplevelser for hele familien, og der er især to parker du skal besøge, hvis du rejser til Tenerife.


Den ene af disse to parker du skal besøge, med din familie er Siam Park, som er Europas største vandland, og den anden er Loro Parque, som er en dyrepark fyldt med spændende dyr.


Disse to parker er absolut et besøg værd, hvis du har små børn med på ferien.


Siam Park – Europas største vandland


Siam Park er et kæmpe vandland, der er beliggende på sydsiden af Tenerife i den populære ferieby Adeje.


Siam Park er kendt for at være det bedste vandland i hele Europa, hvilke du også hurtigt vil få opfattelsen af, hvis du undersøger anmeldelser af Siam Park på f.eks. Trip Advisor.


Siam Park er især populært for børnefamilier, som typisk kommer fra morgenstunden, og bliver i vandlandet, til de lukker om aftenen.


Hele parken er bygget op i et autentisk Thailands tema, som kommer til udtryk i bygninger, attraktioner og navnevalg på de forskellige attraktioner.


Parken blev i 2017 også åbnet af den Thailandske prinsesse Maha Chakri Sirindhorn, så bliver ikke mere Thailands.


I vandparken finder du hæsblæsende adrenalin stimulerende attraktioner, hvor selv den stærste vågehals kan få stillet lysten til et adrenalinsus.


Men der findes også attraktioner i parken, der henvender sig til mindre vågehalse og små børn, hvor tempoet er helt roligt og hyggeligt.


Den mest populære attraktion i parken er Tower of Power, som er en rutsjebane der er 28 meter høj, og går næsten direkte lodret ned i et bassin, der er fyldt med hajer, denne attraktion kan give de fleste et adrenalinsus uden lige.


Loro Parque – Dyrepark med mange spændende dyr


Loro Parque er en dyrepark, der hver år bliver besøgt af flere millioner af mennesker.


Loro Parque er beliggende i den nordlige del af Tenerife tæt på byen Santa Cruz.


I parken finder du mange spændende dyr som bl.a. papegøjer, pingviner, spækhugger, mv.


Der kører forskellige shows flere gange om dagen, hvor du bl.a. kan opleve papegøjer, delfiner eller spækhuggere med deres træner.


En tur i Loro Parque vil være en god oplevelse for både børn og voksne, og du vil nemt kunne bruge en hel dag i Loro Parque

Denne artikel er skrevet i samarbejde med opholdsguide.dk, som har specialisere i ophold i Danmark. Besøg ”opholds-agenterne” her  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *